Help & informatie

Op deze pagina leggen we uit hoe je de bestanden voor de vieringen kunt downloaden.

Over de bestanden

Elke download bestaat uit een aantal pdf-bestanden waarin we uitleggen wat je moet voorbereiden en hoe je de viering houdt. Er zit een liturgie bij die je kunt printen en waar nodig zijn er recepten die je kunt volgen.

Tip: Er is een knop online viering. Klik je hierop dan ga je direct naar de liturgie van die dag. We linken direct naar de muziek of laden die rechtstreeks in als dat mogelijk is.

Deze bestanden kun je per dag downloaden vanaf deze site. Je kunt bij elke dag alle bestanden in één keer downloaden als gecomprimeerde map, ook wel zip-bestand genoemd.

Hoe kan ik de bestanden downloaden?

Dat laten we snel zien in onderstaande video. Daarna leggen we het stap voor stap uit.

Stap 1
Klik bij de dag waar je de bestanden van wilt downloaden op de knop "Download" (1). Er wordt nu een gecomprimeerde map of ZIP-bestand gedownload. Deze download zie je doorgaans onder in het scherm.

Klik op de download (2) om het bestand te openen.

Stap 2
Alle bestanden zijn nu gedownload. Het is nu als 1 pakket gedownload. Een gecomprimeerde map of ZIP-bestand. Zo'n bestand moet je vaak eerst uitpakken. Dat doe je door op "uitpakken" te klikken (3)

Hierna klik je op "Alles uitpakken" (4)

Stap 3
Er komt nu een scherm naar voren die alle bestanden voor je uitpakt. Klik op "Uitpakken"(5)

Stap 4
Alle bestanden zijn nu uitgepakt. Je kunt ze in alle rust lezen, printen of doorsturen. Veel succes met de voorbereiding!

Logo-ownp-white

Contactinformatie

Copyright 2024 Opwegnaarpasen.nl
©   Alle rechten voorbehouden