Algemene voorwaarden

Volg de richtlijnen van het RIVM

In deze tijd van de Coronacrisis veranderen de maatregelen en richtlijnen van het RIVM regelmatig. Het materiaal houdt rekening met de richtlijnen zoals die gelden na de persconferentie van ministers Bruins en Slob op 15 maart 2020. De situatie kan veranderen. De maatregelen en richtlijnen kunnen verscherpt worden. We kunnen als makers van het project ‘Op weg naar Pasen’ geen verantwoordelijkheid nemen voor het wel of niet volgen van de actuele maatregelen en richtlijnen. Blijf dus zelf je gezonde verstand gebruiken. Als je iets opmerkt dat tegen de maatregelen en richtlijnen ingaat, stellen we het op prijs als je ons daarvan op de hoogte stelt.

Gebruik van teksten

De teksten op deze site zijn vrij te gebruiken in huiselijke kring. Je mag ze alleen niet kopiëren en  verspreiden op een eigen site. Als je anderen wilt laten delen van de inhoud van deze site, mag dat door een link te sturen. Natuurlijk weten we dat sommige mensen geen internet hebben. Print gerust een downloadpakket en deel dat uit.

Iets over auteursrecht

We verwijzen voor geluids- en beeldmateriaal naar de platforms YouTube en SoundCloud. We gaan er als makers van ‘Op weg naar Pasen’ van uit dat de aanbieders op deze platforms aan de auteursrechtelijke verplichtingen hebben voldaan. We hebben geprobeerd om van alle teksten die we aanbieden de rechthebbenden te benaderen. Mocht dat onverhoopt niet gelukt zijn, neem dan contact met ons op. Dan regelen we de zaken zoals het hoort.

Over onze organisatievorm

De makers van ‘Op weg naar Pasen’ zijn een echtpaar. We zijn geen bedrijf, stichting, vereniging of kerkgenootschap en zijn daar met dit project ook niet aan verbonden. We verdienen met dit project niets en vragen zelfs geen giften. De kosten die we maken voor dit project betalen we zelf. Dat doen we, omdat we graag iets willen betekenen in deze tijd van het Coronavirus. Wie iets wil doneren kan in de eerste plaats een compliment aan ons sturen. Dat vinden we fijn. Wie met geld over de brug wil komen kan doneren aan een goed doel. Met Pasen vieren we een feest van bevrijding. Dat is lang niet voor iedereen het geval. Denk daarom bijvoorbeeld aan doelen als: Stichting Vluchteling, Amnesty International, Pax voor Vrede of Kerk in Actie.

Logo-ownp-white

Contactinformatie

Copyright 2024 Opwegnaarpasen.nl
©   Alle rechten voorbehouden